Prijavi svoju ekipu na prvi multimedijalni kviz u Sarajevu

Pozivamo sve mlade ljude sa područja Kantona Sarajevo da se prijave na Prvi multimedijalni kviz! Napravite tročlanu ekipu, dođite, takmičite se i osvojite tri VIP karte za EXIT festival u Novom Sadu. (Vrijednost jedne karte 630,00KM).

Prvi multimedijalni kviz za mlade Kantona Sarajevo ujedno je prva aktivnost u sklopu projekta BigBang KS. Na jednom mjestu ćemo okupiti preko 100 mladih ljudi koji će kroz jednodnevno druženje skrenuti pažnju na bitnost znanja i poznavanja prostora u kojem živimo. Događaj će biti podijeljen na 3 dijela: 1. Kviz za mlade, 2. Predstavljanje projekta BigBang KS, 3. Koncert Pop Rock škole Sarajevo.

Kviz će se održati 09. Maja od 18:00 sati u Domu mladih (Skenderija) u Sarajevu.

Pitanja će se sastojati iz raznih oblasti, vezanih za Kanton Sarajevo, umjetnost, kulturu, sport, društvo, historiju itd…

Nagrade za osvojeno prvo mjesto su 3x VIP ULAZNICE ZA EXIT FESTIVAL U NOVOM SADU (UKUPNE VRIJEDNOSTI 1.890,00 KM), za drugo mjesto 3x REGULARNE ULAZNICE ZA EXIT FESTIVAL U NOVOM SADU (UKUPNE VRIJEDNOSTI 384,00KM) i za treće mjesto dodjeljujemo nagrade našeg sponzora Eko Život. 

Pozovi još 2 prijatelja i odmah prijavi svoj tim!

Prijave timova su otvorene do nedjelje 08.05.2022. godine.

Nakon dodjele nagrada za Prvi multimedijalni kviz Kantona Sarajevo održati će se kratka prezentacija projekta BigBang #herojigeneracije i ujedno otvoriti prijave, a poslije toga uživamo uz koncert Pop rock škole Sarajevo.

administrator

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *