Nedim Selimović

Podržite Nedim Selimović na Facebook-u:
MJESTO PREBIVALIŠTA:

KRATKA BIOGRAFIJA

Ja sam Nedim Selimović, rođen sam 25.04.1995. godine u Tuzli. Cijeli svoj život sam se trudio da budem aktivan u zajednici i da na neki način doprinosim svom okruženju i gradu. Dugo sam bio član Pozorišta mladih Tuzla, gdje sam imao preko 50  izlazaka na pozorišnu scenu pred publikom, a sada pokušavam da na što bolji način tretirari i  liječiti građane Tuzle u Službi Hitne medicinske pomoći Tuzla. Ove godine sam dobio priznanje gradonačelnika za ostvaren natprosječan uspjeh studenata sa minimalnom prosječnom ocjenom 9.5 u prethodnoj školskoj godini.

CILJ

Moj cilj za bližu budućnost je prilično jednostavan. Naime želim se izboriti za neke promjene u zdravstvu kojima bi se poboljšala usluga pacijentima. Svjestan svoje mladosti, iskustva i da je dug put ispred mene, počinjem sa radom na sebi. Trudim se da se maksimalno edukujem, učim i napredujem i da što bolji odnos uspostavim sa pacijentima. Skromno, ali za sad to mi je cilj u pogledu mog posla.

POSTIGNUĆA

” Nagrada grada Tuzle  za postignut natprosjecan uspjeh studenata sa minimalnom prosjecnom ocjenom 9.5. “

MEDIA

 

https://radiosarajevo.ba/metromahala/lica/nedim-selimovic/423982?fbclid=IwAR3EZlQBTnpEGuJ6-AIApeETajY5VNFKPsvgKAKxntrOYVRW8W0EvpNkTKghttps://tuzlapress.ba/nedim-selimovic-uspjesni-student-i-mladi-ljekar-iz-tuzle/

Podržite Nedim Selimović na Facebook-u:

Povratak na kategoriju Nauka i obrazovanje