Dalila Husanović

Podržite Dalila Husanović na Facebook-u:
MJESTO PREBIVALIŠTA: GRAČANICA

KRATKA BIOGRAFIJA

Uprkos mnogobrojnim preprekama u životu  (npr razvod roditelja) to je nije spriječilo da postane uspješna i da se trudi najviše što može.
To joj je samo dalo motivaciju da bude još bolja. Osim što je odličan učenik, bavi se i sportom. Učestvovala je na mnogim takmičenjima gdje je ostvarila zavidne rezultate. Pored toga je dobar drug i trudi se da pomogne drugima što više može.

CILJ

Iako je još previše rano da ozbiljno razmišljamo o svojim životnim ciljevima, mislim da moja drugarica želi da završi neki jako dobar fakultet,ali i da osnuje svoju kompaniju. Ipak, mislim da je njen glavni cilj da na neki način pomogne drugima, jer se uvijek bori za prava slabijih i čini mi se da joj jako smeta nepravda. Ne sumnjam da će na kraju ovo sve i ostvariti.

POSTIGNUĆA

Odličan je učenik,postigla je odlične rezultate na mnogobrojnim takmičenjima na gradskom, kantonalnom i federalnom nivou.U slobodno vrijeme bavi se sportom (karate, košarka, ples), gdje je također postigla jako dobre rezultate. Pored toga , učestvovala je na mnogobrojnim dobrotvornim događajima kao što je npr dobrotvorna ženska utrka za malu raju koju je organizovao dm. Radila je na projektu podizanja svijesti o opasnosti od mina sa Crvenim Krstom…Neki od postignutih rezultata na takmicenjima su:dva 1. mjesta na kantonalnom iz matematike i jedno 2. i 7. mjesto na federalnom takmičenju, 2. i 4. mjesto iz engleskog jezika, 1. i 3. iz njemačkog jezika ,1. i 5. iz informatike.-programiranja..i 2 zlatne, bronzana i srebrna medalja sa plesa na takmičenjima za školsku ligu BiH.

MEDIA

 

 

Podržite Dalila Husanović na Facebook-u:

Povratak na kategoriju Nauka i obrazovanje