Ana Elena Banduka

Podržite Ana Elena Banduka na Facebook-u:
MJESTO PREBIVALIŠTA: SARAJEVO

KRATKA BIOGRAFIJA

Ana Elena Banduka studentica je odsjeka za Međunarodne odnose i diplomatiju na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Bavi se kulturalnim menadžmentom u sferi mode i društvenog angažmana u polju kulture. Dio je mnogih organizacija i regionalnih projekata međunarodnog karaktera kao što je Regional peacebuilding academy organizovan od strane International Republican Institute. Najponosnija na projekat IMPAKT – modni pokret baziran na podizanju svijesti o važnosti održive mode i organizaciji konceptualnih modnih događaja na kojem sa svojm timom radi posljednje dvije godine. Do sada su održali pet modnih revija na prostoru Bosne i Hercegovine, u kombinaciji sa edukacijama i radionicama o održivoj modi. Svira ukulele i klavir, voli da planari.

POSTIGNUĆA

IMPAKT modni pokret koji intenzivno radi u sektoru kulture i mode na području Bosne i Hercegovine, ali i regiona je nešto što Ana posebno ističe.
Takođe rad na projektima Instituta za društvena istraživanja na Fakultetu političkih nauka u projektima – Metaliteracy, akademija za marketing organizovana od strane Woman.comm na kojoj je radila projekat rebrandinga, zatim projekti i programi Instituta za razvoj mladih KULT (UMID), Regionalna akademija mira (IRI) – fellow, BOLD program u oblasti Civic Engagementa organizovan od strane Američke ambasade u BiH.

MEDIA

Podržite Ana Elena Banduka na Facebook-u:

GRESKA POVRATAK-BUTTON